drukenbestel_x2

FSC® gecertificeerde drukkerij

drukenbestel.nl is een FSC gecertificeerde drukkerij. Dit betekent dat u bij ons FSC gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten meedrukken.

Het FSC keurmerk verzekert u dat het hout dat gebruikt wordt om papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Wij maken het u extra aantrekkelijk om voor FSC gecertificeerd papier te kiezen omdat wij hiervoor geen extra kosten berekenen.

FSC® gecertificeerde producten
Wijnverpakkingen

Wijnverpakkingen
FSC gecertificeerd

Wijndozen en wijntassen, uniek te personaliseren.
Briefkaarten

Briefkaarten
FSC gecertificeerd

Leverbaar in A6 en A5 formaat. Ook wisselende adressen en teksten zijn mogelijk.
Brochures

Brochures
FSC gecertificeerd

Al te bestellen vanaf slechts 25 stuks!
Flyers en folders

Flyers en folders
FSC gecertificeerd

Drieluik folders met Z- of wikkelvouw, leaflets en flyers in allerlei maten.
Badges
Badges
FSC gecertificeerd

Drie soorten, ideaal voor conferenties en beurzen. Met of zonder bedrukte of onbedrukte kaartjes.

Wij kunnen nog veel meer FSC gecertificeerde producten leveren. Daarvoor maken wij graag een aanbieding op maat. Stuur hiervoor een e-mail naar info@drukenbestel.nl of bel naar +31 (0)26 - 364 25 76.

Informatie van FSC Nederland

Wilt u graag wat meer informatie over FSC papier? FSC Nederland heeft een brochure uitgegeven met informatie m.b.t. de mogelijkheden en voordelen.

FSC brochure downloaden
(ongeveer 1 MB)
FSC certificaat

Ons certificaatnr. is SKH-COC-000292-AN en ons logo licentienr. is FSC C017135. Het certificaat is geldig van 18 september 2013 tot 18 september 2018.

FSC details per product

Alle FSC gecertificeerde producten zijn op onze website duidelijk als zodanig aangegeven met behulp van de onderstaande afbeelding. In de kassa, in uw orderbevestiging, op de pakbon en op de factuur zal de betreffende FSC status per product ook nog duidelijk worden genoemd.

FSC gecertificeerd product

Dit product wordt op FSC gecertificeerd papier gedrukt

Niet alle producten zijn FSC-gecertificeerd. Vinylstickers en kleding zijn bijvoorbeeld niet FSC gecertificeerd omdat de FSC certificering alleen van toepassing is op papier en karton en dus niet op katoen of vinyl.