drukenbestel_x2

Het laatste nieuws van drukenbestel.nl


Vinylstickers nu ook mat te lamineren

Maandag 15-08-2016: Ook zonder laminaat zijn onze vinylstickers waterbestendig, UV-bestendig, krasvast en geschikt voor buitengebruik. Maar mét een laagje laminaat worden ze extra krasvast en krijgen ze een nog hogere bescherming tegen UV en weersinvloeden. Ook zijn de stickers dan beschermd tegen chemicaliën als benzine, olie, terpentine en andere oplosmiddelen. Lamineren was tot nu toe alleen beschikbaar in een glanzende versie. Vanaf vandaag zijn de stickers ook met mat laminaat verkrijgbaar. Handig in situaties waar een matte afwerking of zo min mogelijk reclectie gewenst is, zoals bij QR-code stickers en barcode stickers.

Wij zijn verhuisd

Maandag 25-07-2016: Wij zijn verhuisd van Arnhem naar Elst (Gld). Vanuit ons moderne bedrijfspand verwachten wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons nieuwe adres is Industrieweg Oost 8c, 6662 NE Elst (Gld). Ook hebben wij een nieuw telefoonnummer: +31 (0)481 - 358 911.

Metalen buttons met bedrukking blijvend in prijs verlaagd

Vrijdag 08-07-2016: De metalen buttons met speld en full-colour bedrukking kunnen wij u vanaf nu tegen lagere prijzen aanbieden. Ook is er geen meerprijs meer voor wisselende bedrukking. U kunt iedere button met een unieke foto, QR-code, barcode of tekst laten bedrukken.

RSS

Nieuwe producten, wijzigingen en aanbiedingen - u leest het hier. U kunt deze informatie ook bekijken op onze RSS feed