drukenbestel_x2

Het laatste nieuws van drukenbestel.nl


Magazijnstickers

Donderdag 09-10-2014: Nooit meer iets kwijt in uw magazijn met onze opvallende magazijnstickers met barcode/QR-code. Met behulp van unieke codes zijn de stickers makkelijk (van afstand) te scannen, zodat magazijnwerk makkelijker en prettiger wordt.

3D Doming stickers zijn verbeterd

Donderdag 10-07-2014: Vanaf vandaag worden de domingstickers geleverd met een extra sterke (high-tack) lijmlaag van het merk Avery. Naast een hogere kleefkracht hechten de 3D stickers nu veel beter op ruwe en kunststof ondergronden. De lijmlaag van de domingstickers met een metaalstructuur is onveranderd.

Asset tags

Donderdag 03-07-2014: Asset tags zijn stickers, voorzien van een unieke barcode, serienummer en/of qr-code en worden gebruikt om apparatuur eenvoudig te identificeren. Deze eigendomsstickers zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten, waaronder een fraudebestendig (ultra-destructible) vinyl, wat verbrokkeld wanneer geprobeerd wordt de sticker weg te halen.

Nieuwe vormgeving van drukenbestel.nl

Maandag 26-05-2014: De vormgeving van drukenbestel.nl is vernieuwd. Vanaf vandaag heeft de website andere en grotere lettertypen en een verbeterde structuur.

Stickers met bijzonder sterke "high-tack" lijmlaag

Maandag 07-04-2014: Sidns vandaag leveren wij een vinyl van Avery met een zogenaamde "High-Tack" lijmlaag. Deze bijzonder sterke lijmlaag kleeft ook op ruwe ondergronden, zoals een betonnen muur. Ook zijn deze stickers uitermate geschikt voor ondergronden die normaal moeilijk te bestickeren zijn, zoals a-polaire materialen.

Fraude-bestendige stickers

Dinsdag 01-04-2014: Nieuw in ons assortiment: Ultra-Destructable stickers. Deze stickers verbrokkelen wanneer geprobeerd wordt om ze te verwijderen. Dit materiaal is uitstekend geschikt voor keuringsstickers, veiligheidsstickers en verzegelingsstickers. Zowel voor binnengebruik als buitengebruik geschikt.

Lamineren van vinylstickers vanaf nu mogelijk

Woensdag 12-02-2014: Vanaf nu is het mogelijk om vinylstickers met laminaat te bestellen. Gelamineerde stickers zijn minimaal 1 jaar langer buitenbestendig en zijn geschikt tegen oplosmiddelen, zoals (was)benzine. Ook zijn gelamineerde stickers wasstraatbestendig.

RSS

Nieuwe producten, wijzigingen en aanbiedingen - u leest het hier. U kunt deze informatie ook bekijken op onze RSS feed