drukenbestel
QR Code stickers vanaf nu ook geschikt voor op auto's

Het laatste nieuws van drukenbestel.nl

Nieuwe producten, wijzigingen en aanbiedingen - u leest het hier. U kunt deze informatie ook bekijken op onze RSS feed


Stickers met bijzonder sterke "high-tack" lijmlaag

Maandag 07-04-2014: Sidns vandaag leveren wij een vinyl van Avery met een zogenaamde "High-Tack" lijmlaag. Deze bijzonder sterke lijmlaag kleeft ook op ruwe ondergronden, zoals een betonnen muur. Ook zijn deze stickers uitermate geschikt voor ondergronden die normaal moeilijk te bestickeren zijn, zoals a-polaire materialen.


Fraude-bestendige stickers

Dinsdag 01-04-2014: Nieuw in ons assortiment: Ultra-Destructable stickers. Deze stickers verbrokkelen wanneer geprobeerd wordt om ze te verwijderen. Dit materiaal is uitstekend geschikt voor keuringsstickers, veiligheidsstickers en verzegelingsstickers. Zowel voor binnengebruik als buitengebruik geschikt.


Lamineren van vinylstickers vanaf nu mogelijk

Woensdag 12-02-2014: Vanaf nu is het mogelijk om vinylstickers met laminaat te bestellen. Gelamineerde stickers zijn minimaal 1 jaar langer buitenbestendig en zijn geschikt tegen oplosmiddelen, zoals (was)benzine. Ook zijn gelamineerde stickers wasstraatbestendig.


Nieuw fotopapier voor posters

Woensdag 13-11-2013: De posters zijn vanaf nu leverbaar op een fraai nieuw fotopapier van maar liefst 225 gram/m2. Naast het fotopapier zijn de posters ook leverbaar op 120 gram/m2 blueback papier, dat geschikt is voor zowel binnengebruik als buitengebruik.


Korting op kalenders, wijnverpakkingen en kerstkbriefkaarten. Laatste dag!

Vrijdag 01-11-2013: Vandaag is de laatste dag van onze najaarsactie. Bestel nog snel en profiteer van scherpe prijzen. Bijvoorbeeld wijnverpakkingen met 10% korting, tafelkalenders met 15 % korting en gefrankeerde kerstbriefkaarten voor slechts € 0,64 excl. 21% BTW per stuk.


Zakelijke kerstkaarten van Buromac nu leverbaar

Woensdag 23-10-2013: De complete collectie kerstkaarten van Buromac is vanaf nu leverbaar. Met diverse kaarten uit deze collectie steunt u Kika. U kunt de kaarten laten indrukken met uw eigen tekst en logo of zonder binnendruk bestellen.


Zakelijke kerstkaarten FamilyCards nu leverbaar

Dinsdag 22-10-2013: De complete kaartencollectie zakelijke kerstkaarten 2013 / 2014 van FamilyCards is nu via onze website te bestellen. Met uw bestelling steunt u goede doelen zoals de Nederlandse Brandwonden Stichting en de Make a Wish Foundation.


Zakelijke kerstkaarten UNICEF nu leverbaar

Dinsdag 15-10-2013: De complete zakelijke collectie kerstkaarten van UNICEF is nu leverbaar. Maak uw keuze uit deze fraaie kaarten en steun het werk van UNICEF. De kaarten kunnen ingedrukt worden met uw eigen logo en tekst.


Kerstkaarten 2013 / 2014

Dinsdag 08-10-2013: De eerste collecties kerstkaarten zijn beschikbaar. Maak uw keuze uit honderden ontwerpen en steun met uw bestelling goede doelen zoals KWF, UNICEF, CliniClowns en het Wereldnatuurfonds.