Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Kennisbank

QR-codes zakelijk inzetten

Ze zijn tegenwoordig overal: QR-codes. Klanten, bezoekers en toevallige voorbijgangers en/of eigen medewerkers kunnen QR-codes eenvoudig inscannen, bijvoorbeeld met hun eigen mobiele telefoon. Deze QR-codes zijn feitelijk barcodes met extra opties. Dit maakt het gebruik van QR-codes zeer veelzijdig.

Lees meer over QR-codes

Wat zijn barcode stickers?

Barcode stickers zijn stickers met een zogenoemde barcode of streepjescode. Barcode stickers komen natuurlijk goed van pas in een magazijn, waar elk artikel een eigen barcode moet hebben die gescand kan worden. drukenbestel.nl kan alle soorten gangbare streepjescodes op sticker voor u leveren.

Lees meer over barcode stickers

Anti-fraude stickers

Moeten stickers blijven zitten waar ze zitten? Kies dan voor anti-fraude stickers. Deze stickers worden ook wel verzegelingsstickers of ultra-destructibles genoemd. Ze zijn zo gemaakt dat ze nooit in z'n geheel verwijderd kunnen worden, maar stukje bij beetje afbrokkelen. Het is een lastige en tijdrovende klus om zo'n sticker te verwijderen. En terugplakken kan al helemaal niet meer. U kent het principe waarschijnlijk wel van de autovignetten.

Lees meer over anti-fraude stickers

Wat zijn keuringsstickers NEN 3140?

Keuringsstickers NEN 3140 zijn een handig hulpmiddel bij het uitvoeren van de wet die voorschrijft dat elektrische apparaten volgens NEN 3140 gekeurd moeten zijn. NEN 3140 is van toepassing op het gebruik van apparatuur en installaties tot een wisselspanning van 1.000 Volt en een gelijkspanning van 1.500 Volt. Goedgekeurde apparaten zijn makkelijk te herkennen aan hun keuringsstickers die aangeeft wanneer ze voor het laatst zijn gecontroleerd.

Lees meer over keuringsstickers NEN 3140

Veeleisende omstandigheden? Laat uw stickers lamineren

Gelamineerde stickers zijn stickers die zijn voorzien van een lamineerlaag. Dat is een doorzichtige beschermlaag die de stickers lichtecht en krasvast maakt. Met een lamineerlaag zijn de stickers bijzonder goed beschermd tegen regen, zon en UV-straling. Maar gelamineerde stickers kunnen ook goed tegen chemicaliën als benzine, olie, terpentine en andere oplosmiddelen.

Lees meer over gelamineerde stickers