Snelle leveringA-merk materialen70 jaar ervaring

Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Op zoek naar kerstkaarten en nieuwsjaarskaarten 2018 / 2019? Wij leveren kaarten uit de bekende kaartencollecties of geheel naar eigen ontwerp. Wij bieden u keuze uit een ruime collectie van bijna 1.000 kerstkaarten en nieuwjaarskaarten 2018 / 2019 uit de collecties van UNICEF, Belarto, FamilyCards en Cartotake.

Zo bestelt u eenvoudig kerstkaarten uit kaartcollecties

Zoek een kaart uit op de website van de kaartenleveranciers. U kunt hiervoor op de onderstaande logo's klikken. Bent u op zoek naar kerstkaarten van UNICEF? Deze vindt u in de collectie van Belarto.

Graag ontvangen wij per e-mail (info@drukenbestel.nl) de naam van de collectie, de kaartcode, de oplage en eventueel uw wensen voor het indrukken. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave en een digitale drukproef.

Indien u liever eerst een modelkaart wilt ontvangen, stuur ons dan maximaal 3 kaartcodes door.

Kerstkaarten van Belarto
Kerstkaarten van Cartotake
Kerstkaarten van Familycards

Prijzen voor kaarten en het indrukken van kaarten

De kaartprijzen staan op de websites van de kaartleveranciers vermeld. Indien u de kaarten door ons wilt laten indrukken is de prijs € 69,00 excl. BTW / € 83,49 incl. BTW voor de eerste 500 stuks en € 57,00 excl. BTW / € 68,97 incl. BTW voor iedere 500 meer. De kaarten worden in full-colour ingedrukt.

Kerstkaarten geheel volgens uw ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp? Dan kunnen wij dat ook drukken. Maak uw keuze uit briefkaarten of kaarten met enveloppen. Ook het adresseren, frankeren en de verzending kunnen wij voor u verzorgen.