drukenbestel_x2

Kerstkaarten

Op zoek naar kerstkaarten? Wij leveren kerstkaarten uit de bekende kaartencollecties of geheel volgens uit eigen ontwerp.

Wij bieden u keuze uit een ruime collectie van bijna 1.000 kerstkaarten en nieuwjaarskaarten 2018 uit de collecties van UNICEF, Belarto, FamilyCards en Cartotake.

Zo bestelt u eenvoudig kerstkaarten uit kaartcollecties

Zoek een kaart uit op de website van de kaartenleveranciers. U kunt hiervoor op de onderstaande logo's klikken. Bent u op zoek naar kerstkaarten van UNICEF? Deze vindt u in de collectie van Belarto.

Graag ontvangen wij per e-mail (info@drukenbestel.nl) de naam van de collectie, de kaartcode, de oplage en eventueel uw wensen voor het indrukken. Wij maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave en een digitale drukproef.

Indien u liever eerst een modelkaart wilt ontvangen, stuur ons dan maximaal 3 kaartcodes door.

Kerstkaarten van Belarto
Kerstkaarten van Cartotake
Kerstkaarten van Familycards

Prijzen van de kerstkaarten en voor het indrukken

De kaartprijzen staan op de websites van de kaartleveranciers vermeld. Indien u de kaarten door ons wilt laten indrukken is de prijs € 69,00 excl. BTW / € 83,49 incl. BTW voor de eerste 500 stuks en € 57,00 excl. BTW / € 68,97 incl. BTW voor iedere 500 meer. De kaarten worden in full-colour ingedrukt.

Kerstkaarten geheel volgens uw ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp? Dan kunnen wij dat ook drukken. Maak uw keuze uit briefkaarten of kaarten met enveloppen. Ook het adresseren, frankeren en de verzending kunnen wij voor u verzorgen.

Kerstkaarten naar eigen ontwerp

Kerstkaarten naar eigen ontwerp
Op basis van uw eigen ontwerp of foto.
Briefkaarten

Briefkaarten
Leverbaar in A6 en A5 formaat. Ook wisselende adressen en teksten zijn mogelijk.
Gefrankeerde briefkaarten

Gefrankeerde briefkaarten
Briefkaarten met porto. Wij drukken en versturen de briefkaarten voor u.