drukenbestel_x2

Het laatste nieuws van drukenbestel.nl


Nieuwe vinylstickers met niet-permanent hechtende lijmlaag

Maandag 20-07-2015: We hebben een nieuw vinyl in ons assortiment. Dit vinyl heeft een lijmlaag dat geen lijmresten achterlaat wanneer de stickers worden verwijderd. Ook bevat het oppervlak microscopisch kleine gaatjes (met het oog niet zichtbaar) waarmee de stickers snel en eenvoudig zonder luchtbellen opgeplakt kunnen worden. Het is mogelijk om de stickers in vrijwel ieder vorm te laten snijden. Wij kunnen ook iedere sticker uniek bedrukken.

Slimme posters met NFC chip

Donderdag 04-06-2015: Drukwerk wordt steeds slimmer. Vanaf vandaag kunt u posters met een NFC chip bij ons bestellen. Contactloos informatie opvragen is hierdoor mogelijk. Makkelijker en sneller dan een QR-code.

Wijnetiketten nu ook met RVS-effect en metallic leverbaar

Donderdag 23-04-2015: Naast witte wijnetiketten leveren wij nu ook wijnetiketten met een geborsteld (RVS) effect (zilverkleurig en goudkleurig) en als grijs metallic. Hierdoor krijgen de wijnetiketten een bijzonder luxe en modene uitstraling.

Metallic stickers nieuw in ons assortiment

Maandag 13-04-2015: Wij hebben ons assortiment metaalstickers uitgebreid met fraaie metallic stickers. Deze stickers zijn zowel geschikt voor binnengebruik als buitengebruik. Voor een nog fraaier effect kunnen deze metallic stickers ook worden gelamineerd, waardoor ze worden voorzien van een transparante glanslaag. Deze metallic stickers zijn uitermate geschikt als asset-tags of als keuringsstickers.

RSS

Nieuwe producten, wijzigingen en aanbiedingen - u leest het hier. U kunt deze informatie ook bekijken op onze RSS feed