drukenbestel_x2

Het laatste nieuws van drukenbestel.nl


Gratis indrukken van kerstkaarten

Maandag 03-11-2014: De actie voor het gratis indrukken van kerstkaarten uit de kaartencollecties is verlengd tot en met zondag 9 november.

Kerstkaarten

Vrijdag 24-10-2014: Kerstkaarten 2014 - 2015 zijn vanaf nu te bestellen. Maak uw keuze uit honderden fraaie kerstkaarten. Bestel op tijd, zodat u zeker weet dat uw favoriete kaarten nog leverbaar zijn. Wanneer u uiterlijk 5 november bestelt, dan hoeft u niets te betalen voor het indrukken van de kaarten.

Magazijnstickers

Donderdag 09-10-2014: Nooit meer iets kwijt in uw magazijn met onze opvallende magazijnstickers met barcode/QR-code. Met behulp van unieke codes zijn de stickers makkelijk (van afstand) te scannen, zodat magazijnwerk makkelijker en prettiger wordt.

3D Doming stickers zijn verbeterd

Donderdag 10-07-2014: Vanaf vandaag worden de domingstickers geleverd met een extra sterke (high-tack) lijmlaag van het merk Avery. Naast een hogere kleefkracht hechten de 3D stickers nu veel beter op ruwe en kunststof ondergronden. De lijmlaag van de domingstickers met een metaalstructuur is onveranderd.

Asset tags

Donderdag 03-07-2014: Asset tags zijn stickers, voorzien van een unieke barcode, serienummer en/of qr-code en worden gebruikt om apparatuur eenvoudig te identificeren. Deze eigendomsstickers zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten, waaronder een fraudebestendig (ultra-destructible) vinyl, wat verbrokkeld wanneer geprobeerd wordt de sticker weg te halen.

RSS

Nieuwe producten, wijzigingen en aanbiedingen - u leest het hier. U kunt deze informatie ook bekijken op onze RSS feed