Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Anti-fraude stickers

Moeten stickers blijven zitten waar ze zitten? Kies dan voor anti-fraude stickers. Deze stickers worden ook wel verzegelingsstickers of ultra-destructibles genoemd. Ze zijn zo gemaakt dat ze nooit in z'n geheel verwijderd kunnen worden, maar stukje bij beetje afbrokkelen. Het is een lastige en tijdrovende klus om zo'n sticker te verwijderen. En terugplakken kan al helemaal niet meer. U kent het principe waarschijnlijk wel van de autovignetten.

De eigenschappen van anti-fraude stickers

Bij drukenbestel.nl zijn we gespecialiseerd in het maken van anti-fraude stickers, die we intern ultra-destructibles noemen. Deze stickers zijn zo gemaakt dat ze perfect te gebruiken zijn als beveiligingsstickers. Maar ook in andere situaties komen ze van pas.

De eigenschappen van de anti-fraude stickers zijn de volgende:

  • Supersterk materiaal
  • Uitstekend geschikt voor de buitenruimte
  • Vierkant, rond, ovaal, rechthoekig: alle vormen zijn mogelijk
  • Zeer goede kleefkracht
  • Te bedrukken in alle kleuren
  • Bestand tegen vandalisme en fraude

Desgewenst kunt u elke sticker uniek laten bedrukken. Denk aan een oplopende nummering, aan barcodes of aan unieke QR-codes.

Fraudebestendige stickers nodig?

U ziet het. Anti-fraude stickers zijn perfect om als keuringsstickers, als beveiligingsstickers of als waarschuwingsstickers in te zetten. Bij elke poging om deze stickers te verwijderen raken ze beschadigd. De fraude is direct zichtbaar en het is onmogelijk om de sticker terug te plakken. De sticker in z'n geheel verwijderen is een lastige klus die veel tijd en moeite kost.