Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Certificeringen

Wij zijn trots om om gecertificeerd te zijn volgens de ISO 9001-norm en het Webshop keurmerk.
Hiermee waarborgen wij kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

Wij vinden het belangrijk om u de hoogste kwaliteit drukwerk te bieden en dit op tijd en volgens afspraak af te leveren. Daarom zijn wij trots op ons ISO 9001 certificaat, wat bevestigt dat wij voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Hierdoor kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  1. Consistente kwaliteit: Wij werken volgens vastgestelde processen en procedures, waardoor wij altijd een constant hoog niveau van kwaliteit kunnen waarborgen.

  2. Efficiëntie: Door ons systeem van kwaliteitsmanagement kunnen wij onze processen en procedures verbeteren en daardoor steeds efficiënter werken.

  3. Betrouwbaarheid: Onze klanten kunnen rekenen op tijdige levering van het drukwerk, volgens afspraak.

  4. Klachtenbehandeling: Wij beschikken over een doeltreffend systeem voor klachtenbehandeling, waardoor wij altijd snel en adequaat kunnen reageren op eventuele problemen.

Bij ons kunt u er dus op vertrouwen dat wij altijd werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat wij ons voortdurend bezighouden met het verbeteren van onze processen en procedures. Ons ISO 9001 certificaat bevestigt dit en geeft u de zekerheid dat u bij ons in goede handen bent.

Webshop keurmerk

We staan garant voor een veilige en vertrouwde online aankoopervaring. Daarom hebben wij ons laten certificeren door een toonaangevend webshop keurmerk. Dit keurmerk bevestigt onze toewijding aan de hoogste normen voor webshopveiligheid en klanttevredenheid. Hierdoor kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  1. Bescherming: Uw persoonlijke en financiële gegevens zijn bij ons in goede handen, aangezien wij voldoen aan de hoogste normen voor beveiliging.

  2. Vertrouwen: Door onze certificering kunt u er zeker van zijn dat u bij een betrouwbare en gerenommeerde webshop aankoopt.

  3. Uitstekende klantenservice: Wij staan altijd klaar om eventuele vragen of problemen snel en adequaat op te lossen.

  4. Gemak: Onze webshop is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, waardoor u snel en gemakkelijk uw bestelling kunt plaatsen.

Met onze certificering door een webshop keurmerk kunt u er op vertrouwen dat wij steeds streven naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Over drukenbestel.nl

We produceren op onze eigen locatie en leveren door heel het land en zelfs daarbuiten.

Op ons ambacht zijn we trots en we gaan hierbij altijd voor de hoogste kwaliteit. Daarom investeren we voortdurend in de beste machines, de nieuwste technologie en het gebruik van uitsluitend A-merk materialen zoals het benodigde papier of kunststof, de metalen, de lijmsoorten en de inkt voor het produceren van uw order.

Meer over ons