Gratis proefpakket & offerteSnelle leveringA-merk materialen70 jaar ervaring
Corona update: U kunt gewoon bij ons bestellen en zijn op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur bereikbaar.

NFC-stickers

Bestel stickers met een slimme NFC-chip. De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich goed voor zowel creatieve toepassingen als voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Near Field Communication (NFC)

NFC is simpel, veilig en betrouwbaar en standaard geïntegreerd in zeer veel mobiele telefoons.
Logisch dat de techniek nu massaal wordt omarmd.

NFC-chips en QR-codes

In tegenstelling tot het gebruik van QR-codes is de werking van de NFC-stickers onafhankelijk van lichtomstandigheden. Daarnaast kan er meer data op een NFC-chip worden geplaatst. Het is goed mogelijk om NFC naast QR-codes te gebruiken. In veel gevallen adviseren we het gebruik van QR-codes met de NFC-chip te combineren.

N-mark licentie

Official NFC logoWij hebben een licentie om het N-mark (het logo voor de NFC-technologie) op het ontwerp van de NFC-chips op te nemen.

Uniek: Ook voor metalen ondergronden

Onze speciale NFC-tags kunnen ook op metalen oppervlakken worden aangebracht, omdat ze zijn uitgerust met een extra laag die het magnetische veld beschermt.

Elke sticker een unieke NFC-chip

Het is mogelijk om elke NFC-sticker uniek te printen en elke NFC-chip uniek te coderen. Voorzie gemakkelijk elke sticker van een unieke code of andere data.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

NFC-stickers in alle vormen & maten

Rond, rechthoekig, driehoekig of een speciale vorm. Van heel klein tot heel groot. Vrijwel alles is mogelijk.

NFC-sticker met QR-code

Van heel klein tot heel groot

Vrijwel iedere maat is mogelijk. Vanaf 10 mm (kleiner is in overleg vaak ook mogelijk) tot 10 meter of zelfs nog groter.

Hoeken: van recht tot rond

Rechte hoeken, afgeronde hoeken of hoeken met een speciale vorm. Bij ons is het mogelijk. Iedere hoekradius is mogelijk. Ook hoeft niet iedere hoek van de sticker hetzelfde te zijn.

Toepassingen in uw organisatie

De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich goed voor zowel creatieve toepassingen als voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Ook in uw organisatie kunnen stickers met een daarin verwerkte NFC-chip goed van pas komen.

NFC-stickers kunt u gebruiken om producten te scannen, bezoekers gemakkelijk wifi te laten gebruiken of om uw digitale visitekaartje aan uw klanten mee te geven. Ook kunt u gemakkelijk een video of een website aan een poster met een NFC-chip koppelen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

NFC-stickers van uitmuntende kwaliteit

Moderne apparatuur, uitsluitend A-merk stickermateriaal en een goed advies zorgen voor NFC-stickers van uitmuntende kwaliteit die door zeer veel mobiele apparaten ondersteund worden.

Krachtigere kleuren dankzij "wit printen"

De gebruikte kleuren zijn krachtig en conform uw huisstijl. Ook als u stickers met NFC-chip laat drukken op transparante stickers of zilvergrijze of goudkleurige metaalstickers. Onder de kleuren wordt een dekkende witte laag geprint, dit voorkomt dat de donkere ondergrond invloed heeft op de kleuren.

Bereik 95% van de PANTONE Solid Coated Kleuren

Door maar liefst 9 (i.p.v. de gangbare 4 CMYK) basiskleuren te gebruiken voor de full-colour stickers, kunnen deze in veel meer kleurcombinaties geprint worden. Door het toevoegen van o.a. de rode en oranje inkt wordt maar liefst 95% van de PANTONE solid coated kleuren bereikt.

Pantone kleuren printen op barcode stickers

Goed advies

Een hoge kwaliteit sticker begint bij een goed advies. Wij adviseren graag over bijvoorbeeld materialen, lijmsoorten en over het toepassen van de NFC-chip.

Uitsluitend A-merk materialen

Met het gebruik van uitsluitend A-merk materialen zorgen we voor de hoogst haalbare stickerkwaliteit. Kenmerkbladen met alle eigenschappen zijn op de website beschikbaar.

Optimale flexibiliteit dankzij moderne apparatuur

Dankzij de nieuwste printer- en snijtechnologie profiteren de stickers van hoogst haalbare kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzame inkten

De gebruikte inkt beschikt over het Greenguard Gold certificaat. Dit keurmerk stelt strenge eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen geeft aan dat de inkt ook veilig binnen gebruikt kan worden.

Greenguard Gold certificaat voor barcode stickers

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.