Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

NFC-stickers

Bestel stickers met een slimme NFC-chip. De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich goed voor zowel creatieve toepassingen als voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Near Field Communication (NFC)

NFC is simpel, veilig en betrouwbaar en standaard geïntegreerd in zeer veel mobiele telefoons.
Logisch dat de techniek nu massaal wordt omarmd.

NFC-chips en QR-codes

In tegenstelling tot het gebruik van QR-codes is de werking van de NFC-stickers onafhankelijk van lichtomstandigheden. Daarnaast kan er meer data op een NFC-chip worden geplaatst. Het is goed mogelijk om NFC naast QR-codes te gebruiken. In veel gevallen adviseren we het gebruik van QR-codes met de NFC-chip te combineren.

N-mark licentie

Official NFC logoWij hebben een licentie om het N-mark (het logo voor de NFC-technologie) op het ontwerp van de NFC-chips op te nemen.

Uniek: Ook voor metalen ondergronden

Onze speciale NFC-tags kunnen ook op metalen oppervlakken worden aangebracht, omdat ze zijn uitgerust met een extra laag die het magnetische veld beschermt.

Elke sticker een unieke NFC-chip

Het is mogelijk om elke NFC-sticker uniek te printen en elke NFC-chip uniek te coderen. Voorzie gemakkelijk elke sticker van een unieke code of andere data.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

NFC-stickers in alle vormen & maten

Rond, rechthoekig, driehoekig of een speciale vorm. Van heel klein tot heel groot. Vrijwel alles is mogelijk.

NFC-sticker met QR-code

Van heel klein tot heel groot

Vrijwel iedere maat is mogelijk. Vanaf 35 mm tot 10 meter of zelfs nog groter.

Hoeken: van recht tot rond

Rechte hoeken, afgeronde hoeken of hoeken met een speciale vorm. Bij ons is het mogelijk. Iedere hoekradius is mogelijk. Ook hoeft niet iedere hoek van de sticker hetzelfde te zijn.

Toepassingen in uw organisatie

De mogelijkheden zijn eindeloos en lenen zich goed voor zowel creatieve toepassingen als voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Ook in uw organisatie kunnen stickers met een daarin verwerkte NFC-chip goed van pas komen.

NFC-stickers kunt u gebruiken om producten te scannen, bezoekers gemakkelijk wifi te laten gebruiken of om uw digitale visitekaartje aan uw klanten mee te geven. Ook kunt u gemakkelijk een video of een website aan een poster met een NFC-chip koppelen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Hoogwaardige NFC-chips

Topkwaliteit NFC-chips met indrukwekkende technische specificaties.

CircusTM NFC-chip

Deze NFC-chips zijn ideaal in situaties waarbij een klein formaat en hoge prestaties van belang zijn. Deze ronde chips zijn ideaal voor gebruik in stickers, kaarten, posters, bordjes en andere artikelen.

Deze NFC-chips zijn voorzien van de NTAG213-standaard. Een hoogwaardige, breed inzetbare NFC-chip.
Circus NFC-chip datasheet

CircusTM On-Metal

Deze On-Metal-chips zijn geschikt voor toepassing op een metalen ondergrond zoals gereedschap, machines en (reserve)onderdelen. Met een diameter van slechts Ø22mm zijn ze uitstekend te verwerken in kleine(re) stickers.

Deze On-Metal NFC-chip is voorzien van NTAG213 en is dankzij de extra isolatielaag een halve millimeter dikker dan de 'standaard' NFC-chip.
Circus On-Metal NFC-chip datasheet

BullseyeTM On-Metal

Dit is de 'grotere broer' van de CircusTM On-Metal chip. Deze NFC-chip heeft een prestatie-geoptimaliseerd antenne-ontwerp en dit maakt het uitlezen van de chip met een mobiele telefoon nóg gemakkelijker. Met een diameter van Ø38mm is deze chip ook qua afmeting een slag groter.

Ook deze BullseyeTM On-Metal is voorzien van NTAG213
Bullseye On-Metal datasheet

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

NFC-stickers van uitmuntende kwaliteit

Moderne apparatuur, uitsluitend A-merk stickermateriaal en een goed advies zorgen voor NFC-stickers van uitmuntende kwaliteit die door zeer veel mobiele apparaten ondersteund worden.

Krachtigere kleuren dankzij "wit printen"

De gebruikte kleuren zijn krachtig en conform uw huisstijl. Ook als u stickers met NFC-chip laat drukken op transparante stickers of zilvergrijze of goudkleurige metaaleffect-stickers. Onder de kleuren wordt een dekkende witte laag geprint, dit voorkomt dat de donkere ondergrond invloed heeft op de kleuren.

Bereik 95% van de PANTONE Solid Coated Kleuren

Door maar liefst 9 (i.p.v. de gangbare 4 CMYK) basiskleuren te gebruiken voor de full-colour stickers, kunnen deze in veel meer kleurcombinaties geprint worden. Door het toevoegen van o.a. de rode en oranje inkt wordt maar liefst 95% van de PANTONE solid coated kleuren bereikt.

Pantone kleuren printen op barcode stickers

Goed advies

Een hoge kwaliteit sticker begint bij een goed advies. Wij adviseren graag over bijvoorbeeld materialen, lijmsoorten en over het toepassen van de NFC-chip.

Uitsluitend A-merk materialen

Met het gebruik van uitsluitend A-merk materialen zorgen we voor de hoogst haalbare stickerkwaliteit. Kenmerkbladen met alle eigenschappen zijn op de website beschikbaar.

Optimale flexibiliteit dankzij moderne apparatuur

Dankzij de nieuwste printer- en snijtechnologie profiteren de stickers van hoogst haalbare kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzame inkten

De gebruikte inkt beschikt over het Greenguard Gold certificaat. Dit keurmerk stelt strenge eisen aan de uitstoot van schadelijke stoffen geeft aan dat de inkt ook veilig binnen gebruikt kan worden.

Greenguard Gold certificaat voor barcode stickers

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Veelgestelde vragen over NFC-Stickers

Wij beantwoorden graag al uw vragen over NFC stickers. Hieronder vindt u een selectie van de meest gestelde vragen.

Een NFC-sticker bevat een NFC-chip en een antenne. D.m.v. een zender, zoals een smartphone, wordt een elektromagnetisch veld opgewekt, waardoor de NFC-chip gegevens kan zenden en ontvangen. Communicatie kan alleen op korte afstand; tot enkele centimeters. De NFC-chips die wij gebruiken bevatten 144 bytes geheugen; voldoende voor een lange URL.

Houd de telefoon in de buurt van de sticker en de telefoon zal herkennen dat er een NFC-chip in de buurt is. Vervolgens kan de telefoon bijvoorbeeld een URL openen of video afspelen.

Meestal worden NFC-stickers gebruikt voor het openen van een website. Ook kunnen instructies voor een app worden opgenomen, bijvoorbeeld voor tijdregistratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veelgebruikte toepassingen zijn onder andere:

Producten scannen
NFC-stickers zijn ideaal om producten te scannen. Met een NFC-reader of met een smartphone of tablet kunt u talrijke eigenschappen van producten op heel eenvoudige wijze uitlezen.

Wifi-pairing
U wilt uw bezoekers van uw draadloze internet gebruik laten maken? Met NFC kunt u dit heel gemakkelijk doen zonder dat uw bezoekers uw netwerk op moeten zoeken en een wachtwoord in moeten voeren. Gewoon even hun mobiele telefoon tegen de NFC-sticker aanhouden en ze zitten op uw netwerk.

Interactieve demo's en video's
NFC leent zich ook uitstekend om interactieve content toe te voegen aan bijvoorbeeld een expositie of een poster. Wilt u een bedrijfsvideo aan klanten laten zien? Ze hoeven alleen maar hun smartphone bij de sticker of poster met NFC-chip te houden. Met deze creatieve toepassing kunt u ook eenvoudige demonstraties laten zien of digitale content aan uw producten toevoegen.

NFC-wijnetiketten
Een andere leuke toepassing is een NFC-chip in het wijnetiket. Vervolgens kunnen uw klanten (of medewerkers) de fles gemakkelijk scannen, waarna informatie over de wijn of informatie over uw bedrijf wordt getoond.

NFC-sticker als digitaal visitekaartje
Plak de sticker met de NFC-chip op uw fysieke visitekaartjes en u biedt een mogelijkheid om direct in de digitale contacten van uw klanten te komen. Natuurlijk kunt u NFC ook inzetten om direct in uw visitekaartjes te verwerken.

Berichten versturen
Met NFC kunt u uw smartphone gemakkelijk een bericht laten versturen. Even de NFC-sticker aantikken bij het verlaten van het pand en het thuisfront weet dat u eraan komt. Maar u kunt de techniek uiteraard ook prima inzetten om klanten meer informatie over uw bedrijf te laten ontvangen.

Veiligheid
NFC-stickers kunt u ook inzetten om de veiligheid binnen of bedrijf te verhogen. Wat denkt u ervan om een smartphone automatisch in vliegmodus te laten zetten wanneer uw medewerkers in de auto stappen of de werkplaats binnenkomen?

Inmiddels ondersteunen de meeste Android smartphones en smartwatches NFC. iPhones vanaf 7 en Apple watch bieden ook ondersteuning Vanaf iOS 14 is geen aparte app meer nodig.

Het is mogelijk om de chips te programmeren met een app, zoals de TagWriter App van NXP.

Wij kunnen het programmeren ook verzorgen en brengen daarna een permanente schrijfbeveiliging aan, zodat de inhoud van de chips niet meer aangepast kan worden. Meestal wordt een NFC-sticker gecombineerd met een QR-code. Wij zorgen er dan voor dat de inhoud van de QR-code en NFC-chip bij elkaar horen.

NFC-chips hebben een levensduur van ongeveer 10 jaar. Bij intensief buitengebruik wordt de levensduur beperkt door de levensduur van de stickers. Dit is ongeveer 5 - 7 jaar.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.