Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Blog

Welkom op onze blogpagina. Hier vindt u de laatste updates en ontwikkelingen in de wereld van B2B-stickers met QR-codes, NFC-chips en barcodes. Bij drukenbestel.nl streven we naar premium stickeroplossingen die perfect aansluiten op uw zakelijke behoeften. Ontdek hier nieuwe producten, praktische toepassingen en waardevolle feedback van onze klanten.

QR-codes zakelijk inzetten

Ze zijn tegenwoordig overal: QR-codes. Klanten, bezoekers en toevallige voorbijgangers en/of eigen medewerkers kunnen QR-codes eenvoudig inscannen, bijvoorbeeld met hun eigen mobiele telefoon. Deze QR-codes zijn feitelijk barcodes met extra opties. Dit maakt het gebruik van QR-codes zeer veelzijdig.

Lees meer over QR-codes

Wat zijn barcode stickers?

Barcode stickers zijn stickers met een zogenoemde barcode of streepjescode. Barcode stickers komen natuurlijk goed van pas in een magazijn, waar elk artikel een eigen barcode moet hebben die gescand kan worden. drukenbestel.nl kan alle soorten gangbare streepjescodes op sticker voor u leveren.

Lees meer over barcode stickers

Anti-fraude stickers

Moeten stickers blijven zitten waar ze zitten? Kies dan voor anti-fraude stickers. Deze stickers worden ook wel verzegelingsstickers of ultra-destructibles genoemd. Ze zijn zo gemaakt dat ze nooit in z'n geheel verwijderd kunnen worden, maar stukje bij beetje afbrokkelen. Het is een lastige en tijdrovende klus om zo'n sticker te verwijderen. En terugplakken kan al helemaal niet meer. U kent het principe waarschijnlijk wel van de autovignetten.

Lees meer over anti-fraude stickers