Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

QR-codes zakelijk inzetten

Ze zijn tegenwoordig overal: QR-codes. Klanten, bezoekers, toevallige voorbijgangers en/of eigen medewerkers kunnen QR-codes eenvoudig inscannen met hun eigen mobiele telefoon. Deze QR-codes zijn feitelijk barcodes met extra opties. Dit maakt het gebruik van QR-codes zeer veelzijdig.

Na het scannen van de QR-code kan er gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden die we zelf aan de QR-code hebben gekoppeld. Denk hierbij aan het openen van een menukaart, een webpagina met informatie, een app of zelfs het reserveren van een ruimte of het plaatsen van een bestelling. Klinkt lastig en ingewikkeld? Helemaal niet: vertel ons uw toepassing en wij zorgen voor de juiste bijbehorende QR-codes.

Waar worden QR-codes gebruikt?

Omdat de toepassingen zo veelzijdig zijn leveren we QR-codes in vele vormen en maten. Dankzij het gebruik van verschillende materialen en technieken is er altijd een optie is die ideaal aansluit bij uw situatie. Onze QR-code oplossingen worden al heel veel gebruikt, bijvoorbeeld in:

  • Horeca, voor het plaatsen van QR-codes op stickers of bordjes op tafels. Onder andere toepasbaar voor het plaatsen van online-bestellingen of het bekijken van digitale menukaarten.
  • Retail, voor het tonen van QR-codes in de etalages en vitrines. Biedt uw klanten eenvoudig meer productinformatie en stimuleer het online bestellen.
  • Industrie, Plaatsen bijvoorbeeld QR-codes op machines en het vergemakkelijk voorraadbeheer en onderhoudsschema’s.
  • Bedrijfsleven, bijvoorbeeld voor het plaatsen van QR-codes op bordjes bij vergaderruimtes (reserveren van ruimtes) of bewegwijzering (signing) in het bedrijfspand.

QR codes op rol

Deze QR-code stickers op rol zijn eenvoudig op te plakken en passen in uw dispenser(s). Stickers op rol zijn handzaam en handig, bijvoorbeeld voor etiketten op productverpakkingen en pakketjes of voor het gebruik in magazijnen. Deze QR-code stickers maken we in zwart/wit en zijn een zeer voordelige keuze.

Relevante pagina: Stickers op rol

QR-code stickers op papieren vellen

Papieren QR-code stickers zijn leverbaar op vel (+/- A4) of losgesneden. Deze stickers zijn zowel in zwart-wit (voordelige stickers) als in full-colour leverbaar. In vrijwel iedere vorm en grootte. Een (optionele) hoogglans lamineerlaag geeft de full-colour papieren stickers een extra luxe uitstraling met diepe kleuren. Als de papieren stickers variabel bedrukt zijn en op vellen geleverd, worden deze vellen voorzien van een volgnummer en op de juiste volgorde geleverd: wel zo handig bij het opplakken van de stickers.

Relevante pagina: Papieren stickers op vellen

QR-code vinylstickers

Als de QR-code stickers tegen een stootje moeten kunnen, omdat ze bijvoorbeeld buiten worden gebruikt? Dan is de QR-code sticker op vinyl een slimme optie. Deze stickers zijn voorzijn van een laminaat (kan zowel mat als glanzend) waardoor ze extra UV-bestendig worden en daarmee geschikt voor jarenlang buitengebruik.

Relevante pagina: QR code stickers

QR-code stickers met metallic-look

Behoefte aan QR-code stickers met een luxe of juist stoere uitstraling? Met metaaleffecten zoals Metallic grijs, Chroom of juist Geborsteld RVS behalen we precies dit effect. En daarbij hebben ze alle goede eigenschappen van vinylstickers. De metallic grijze stickers zijn geschikt voor buitengebruik.

Relevante pagina: QR code metaaleffect-stickers

Transparante QR-code stickers

De QR-code stickers zijn ook leverbaar op een transparante folie. Hierdoor is alleen de tekst of afbeelding op de sticker zichtbaar wat een zeer elegant effect geeft. Uitermate geschikt voor asset tags (eigendomsstickers) die vaak op computers, printers, beeldschermen, telefoons en andere elektronica worden geplakt.

Relevante pagina: QR code stickers op transparante folie

Kunststof bordjes met QR-code

De mogelijkheden voor het maken van QR-code bordjes en plaatjes met lasergraveren zijn groot. Dankzij hoogwaardige technieken worden er duurzame labels en markeringen geproduceerd van hoge kwaliteit met een mooie, duurzame, uitstraling die past bij uw organisatie. Heel fraai voor naamplaatjes, bedieningspanelen en ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld signing en bewegwijzering in het (kantoor)pand. Indien gewenst zorgen we voor een kleeflaag of bevestigingsgaten voor eenvoudige montage.

Relevante pagina: QR codes op bordjes en plaatjes

Aluminium bordjes met QR-code

Aluminium bordjes bieden dezelfde voordelen als de kunststof bordjes maar geven een extra luxe uitstraling. Daarnaast zijn deze ook uitstekend geschikt voor industriële gravures en daarmee ideaal voor typeplaatjes en serieplaatjes.

Relevante pagina: QR codes op aluminium

Plexiglas bordjes

Schitterende plexiglas bordjes. Veel gebruikt als signing (bijvoorbeeld binnen kantooromgevingen of publieke ruimtes) en ook uitstekend te gebruiken voor displays in horeca en retail. Duurzaam en met een zeer hoogwaardige uitstraling.

Relevante pagina: Plexiglas bordjes