Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Wat zijn keuringsstickers NEN 3140?

Keuringsstickers NEN 3140 zijn een handig hulpmiddel bij het uitvoeren van de wet die voorschrijft dat elektrische apparaten volgens NEN 3140 gekeurd moeten zijn. NEN 3140 is van toepassing op het gebruik van apparatuur en installaties tot een wisselspanning van 1.000 Volt en een gelijkspanning van 1.500 Volt. Goedgekeurde apparaten zijn makkelijk te herkennen aan hun keuringsstickers die aangeeft wanneer ze voor het laatst zijn gecontroleerd.

Keuringsstickers

Voor veel bedrijven en organisaties verzorgen wij keuringsstickers NEN 3140. Met een opvallende keuringssticker in een eigen gekozen formaat en vorm ziet u in één oogopslag of apparaten NEN 3140-gekeurd zijn of wanneer ze NEN 3140-gekeurd moeten worden.

U kunt de keuringsstickers krijgen op wit, permanent hechtend en UV-bestendig vinyl dat standaard is bestand tegen invloeden van UV en het weer. Maar mocht u extra krasvastheid en weerechtheid wensen, dan kunt u ook kiezen voor gelamineerde stickers die zijn voorzien van een transparante laag laminaat in mat of glans. Zo zijn de stickers nóg beter beschermd tegen chemicalién of UV.

Relevant artikel: Veeleisende omstandigheden? Laat uw stickers lamineren

Fraudebestendige keuringsstickers

Is het niet de bedoeling dat keuringsstickers worden verwijderd? U kunt de keuringsstickers ook als ultra-destructibles bestellen. Hiermee maakt u er anti-fraude stickers van die niet gemakkelijk te verwijderen zijn. U kent het concept wel van de snelwegvignetten in het buitenland.

Fraudebestendige NEN 3140 keuringsstickers

Relevant artikel: Anti-fraude stickers

Keuringsstickers met logo

Wilt u uw logo in full-colour op uw keuringsstickers laten afdrukken? Wij zorgen ervoor in de hoogste kwaliteit. Uw keuringsstickers met logo zijn dan gemakkelijk te herkennen en door de hoge kwaliteit van het materiaal gaan ze extra lang mee. Ook kunnen we desgewenst verschillende logo's op de stickers afdrukken. Onze apparatuur biedt vele mogelijkheden om variabel te drukken.

Bestel uw keuringsstickers bij drukenbestel.nl

Wilt u een goede indruk van de kwaliteit van uw keuringsstickers? Bij drukenbestel.nl kunt u vooraf ook een aantal voorbeelden van keuringsstickers aanvragen. U kunt u om een proefafdruk van uw eigen of van ons ontwerp vragen.

Alle mogelijkheden voor keuringsstickers die voldoen aan de norm NEN 3140 vindt u op de bestelpagina keuringsstickers.

Bestel keuringsstickers NEN 3140 eenvoudig online