Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

"drukenbestel.nl maakt echt onderdeel uit van ons proces, en ze schakelen altijd snel. Dat is precies wat we nodig hebben."

Johan Visser, product engineer Mobiliteit Vialis
Vialis

Infrastructuur intelligent maken. Dat is de missie van Vialis. Dit bedrijf levert onder andere computers voor verkeerslichten die het verkeer lekker door laten stromen. Om alle benodigde elektronica goed te kunnen monitoren, bevat elk apparaat-onderdeel een sticker met een datamatrix-code. En die stickers zijn 'Made in Elst'.

"Elke datamatrix-sticker is verschillend. Anders werkt het niet", start Johan zijn uitleg. "We kunnen een elektronica-onderdeel namelijk alleen identificeren als hij een uniek nummer bevat: een Vialis ID. Daarom zochten we een partij die naast het drukken van de stickers ook de nummering en de bijbehorende administratie op zich kon nemen."

Vertrouwd

"Bij drukenbestel.nl waren we aan het juiste adres", vervolgt hij. "Toen we Mark en zijn collega’s met onze vraag benaderden, drukten zij al datamatrix-stickers voor andere bedrijven. Daarbij zitten ze ook nog eens in Elst, een kilometertje bij ons vandaan. Op zich is die afstand niet zo belangrijk, maar in het begin vond ik dat toch wel een prettig idee."

Een andere drijfveer

"Dat drukenbestel.nl een familiebedrijf is, vind ik persoonlijk ook een groot voordeel. De drijfveer is anders dan bij grote bedrijven. Als je daar een order inschiet, moet je vaak lang wachten voor ze ermee aan de slag gaan. Bij drukenbestel.nl niet. Zij reageren meteen op verzoeken, dezelfde dag nog. Daarbij weten ze ook altijd nog wel een foutje uit het door ons aangeleverde materiaal te halen. Kleine dingetjes vaak, maar toch: het is fijn dat ze zo zorgvuldig werken. En snel. Want het duurt nooit langer dan twee dagen voor de stickers klaar zijn."

Snel schakelen

"Eigenlijk heb ik maar sporadisch contact met drukenbestel.nl. Dat komt omdat onze leveranciers en elektronicafabrikanten de stickers rechtstreeks bij hen bestellen en ze kwalitatief goed werk leveren. Ze maken echt onderdeel uit van ons proces, en ze schakelen altijd snel. En dat is precies wat we nodig hebben."

Ervaar het zelf

Premium stickers & labels voor de zakelijke markt. Rond, rechthoekig, driehoekig of een speciale vorm. Van heel klein tot heel groot. Vrijwel alles is mogelijk. Moderne apparatuur gecombineerd met uitsluitend A-merk stickermateriaal resulteert in stickers van consistente, uitmuntende kwaliteit.

Bekijk datamatrix stickers