Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Barcode stickers bestellen

Bestel op deze pagina eenvoudig uw barcode stickers. Wij ondersteunen o.a. Code 128, Code 39, Code 39 extended, EAN-13, EAN-8, UPCA, UPCE en Codabar.

Wij kunnen ook iedere barcode uniek drukken, bijvoorbeeld volgnummers of serienummers. Ook kunt u uw logo of andere gegevens laten meedrukken. Wij kunnen de stickers in iedere vorm en formaat maken. De barcode stickers worden in full-colour gedrukt op permanent hechtend en UV-bestendig vinyl en ze zijn bij ons al per stuk leverbaar!

U hoeft geen barcode-afbeeldingen aan te leveren, want wij maken professionele barcode-afbeeldingen voor u. Geef in het opmerkingenveld aan van welke nummers u een barcode wilt laten maken en vermeld ook het gewenste barcodetype (bijv. EAN-13). Indien u toch zelf barcode-afbeelding wilt aanleveren, dan is dat ook mogelijk.

Uw bestelling

U hoeft het ontwerp pas na het plaatsen van de bestelling aan te leveren. U ontvangt een gratis drukproef per e-mail ter goedkeuring. Levertijd (na goedkeuring) maximaal 4 werkdagen. Bekijk de aanleverspecificaties .