Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Horeca QR-stickers en QR-bordjes

Deze QR-stickers en QR-plaatjes zijn perfect afgestemd op het gebruik in de horeca. Hierbij is rekening gehouden met leesbaarheid, duurzaamheid en waterbestendigheid. Eenvoudig te bevestigen op verschillende oppervlakken zoals tafels, stoelen, ramen of met boorgaatjes.

Wij zorgen dat de bordjes en stickers perfect passen bij de esthetiek en het interieur van de horecagelegenheid. Zowel qua materiaal (hout, metaal, kunststof etc.) als vormgeving.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Unieke QR-code op elke sticker of label

Elk item is voorzien van een unieke QR-code en zijn uitstekend te gebruiken voor het tonen van menukaarten of het plaatsen van bestellingen. Ook is het mogelijk om een logo of andere gegevens op te nemen.

Horeca-proof

Horeca-omgevingen kunnen soms ruw zijn, dus het is belangrijk dat de QR-bordjes en stickers duurzaam en bestand zijn tegen veelvuldig gebruik, morsen en schoonmaken.

Schoonmaakmiddel- en waterbestendig

Aangezien horecagelegenheden vaak te maken hebben met vloeistoffen, is het ideaal dat de QR-bordjes en stickers waterbestendig zijn, zodat ze niet beschadigd raken of vervagen.

Aantrekkelijk design

Wij zorgen dat de bordjes en stickers perfect passen bij de esthetiek en het interieur van de horecagelegenheid. Zowel qua materiaal (hout, metaal, kunststof etc.) als vormgeving.

Eenvoudig monteren

De QR-bordjes en stickers zijn eenvoudig en stevig te installeren op verschillende oppervlakken, zoals tafels, deuren, ramen, etc. Indien nodig voorzien we ze van boorgaatjes.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Materiaal en vormgeving

Rond, rechthoekig, driehoekig of een speciale vorm. Op praktisch elk materiaal. Vrijwel alles is mogelijk. Wij zorgen dat de QR bordjes en stickers perfect passen bij de esthetiek en het interieur van de horecagelegenheid.

QR codes op kunststof

Ontdek de vele voordelen van kunststof materiaal voor horeca QR-codes. Kunststof biedt een uitstekende duurzaamheid, waardoor de QR-bordjes en labels bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige blootstelling aan de elementen. Ze zijn waterbestendig, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en hun kwaliteit behouden.

Bovendien biedt kunststof de mogelijkheid om aantrekkelijke ontwerpen te maken die naadloos aansluiten bij de uitstraling van de horecagelegenheid.

 • Kunststof QR-codes zijn zeer duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.
 • Kunststof is van nature waterbestendig, waardoor de QR-codes gemakkelijk schoon te maken zijn en hun kwaliteit behouden.
 • Kunststof QR-codes kunnen worden ontworpen met verschillende aantrekkelijke designs die naadloos passen bij de uitstraling en het interieur.

QR codes op aluminium

Ontdek de strakke en moderne uitstraling van aluminium horeca QR-codes. Het gebruik van aluminium als materiaal biedt een eigentijdse en professionele look. Aluminium QR-bordjes en labels zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te installeren op verschillende oppervlakken. Met hun gladde en glanzende afwerking voegen aluminium QR-codes een vleugje elegantie toe aan de horecagelegenheid.

 • Aluminium QR-codes geven een strakke, moderne en professionele uitstraling aan de horecagelegenheid.
 • Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat gemakkelijk te hanteren is en tegelijkertijd duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor de QR-codes lang meegaan.
 • Elegante en professionele uitstraling.

QR codes op hout

Ontdek de warmte en natuurlijke uitstraling van houten horeca QR-codes. Het gebruik van hout als materiaal biedt een unieke esthetiek en voegt een rustieke charme toe. Houten QR-bordjes stralen een gevoel van authenticiteit en ambachtelijkheid uit, waardoor ze perfect passen bij een gezellige en sfeervolle omgeving.

 • QR-codes op hout voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan de horecagelegenheid.
 • Het gebruik van hout straalt authenticiteit en ambachtelijkheid uit.

QR codes op vinylstickers

Ontdek de veelzijdigheid en gebruiksgemak van vinylsticker horeca QR-codes. Vinylstickers bieden een eenvoudige en handige manier om QR-codes te integreren in jouw horecagelegenheid. Deze zelfklevende stickers kunnen gemakkelijk op verschillende oppervlakken worden aangebracht, zoals tafels, ramen, deuren en meer. Vinylstickers zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze zijn ook waterbestendig, waardoor ze probleemloos kunnen worden schoongemaakt. Bovendien biedt vinyl eindeloze mogelijkheden om aangepaste ontwerpen en logo's te verwerken.

 • Vinylstickers bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden en kunnen gemakkelijk op verschillende oppervlakken worden aangebracht.
 • Duurzaam en waterbestendig: Vinylstickers zijn bestand tegen slijtage en water, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te maken zijn.
 • Eindeloze mogelijkheden in kleuren en ontwerpen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort nog binnen 1 werkdag van ons.

Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.
U zit nergens aan vast.
Reactie binnen 1 werkdag.
Wij versturen nooit spam.

Montage met ijzersterke kleeflaag

Met een ijzersterkte industriële kleeflaag, eventueel met een foamlaag voor minder vlakke ondergronden, plakt u het bordje, label of typeplaat eenvoudig muurvast.

Eventueel met bevestigingsgaten

Gebruikt u liever schroeven of popnagels voor het monteren van de QR-code bordjes of labels? In dat geval produceren we de items met bevestigingsgaten.

Horeca QR codes van uitmuntende kwaliteit

Moderne apparatuur, uitsluitend A-merk materialen en een goed advies zorgen voor uitmuntende kwaliteit.

Gebruik QR-codes in de horeca

Van het eenvoudig plaatsen van bestellingen tot het delen van cocktailrecepten, het meedoen aan tafelquizzen en het ontdekken van geheime menu-items, QR-codes maken de horecabeleving nog makkelijker, boeiender en interactiever.

 • Bestellingen plaatsen
 • Menu-informatie
 • Tafelreserveringen
 • Betalingen
 • Speciale aanbiedingen
 • Tafelnummering
 • Feedback verzamelen
 • Loyaltyprogramma's
 • Social media
 • WiFi-informatie
 • Kortingscodes
 • ... En nog veel meer!

Betrouwbare leverancier

Bent u een serviceprovider in de horeca-industrie? Onze veelzijdige producten sluiten wij graag naadloos aan op uw dienstverlening.

Neem contact met ons op voor meer informatie.