Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Raamstickers

Op deze pagina kunt u stickers bestellen die aan de binnenzijde of buitenzijde van ruiten plakken. De stickers zijn in iedere gewenste vorm en formaat te bestellen. Het is zelfs mogelijk om iedere sticker uniek te bedrukken, bijvoorbeeld met steeds een wisselende barcode of QR-code.

Voordelen van plakken aan de binnenzijde

Indien u stickers op ramen wilt plakken, dan heeft het een aantal voordelen om deze stickers aan de binnenzijde te plakken.

  • Ruiten worden vaker aan de buitenzijde gewassen. Door de stickers aan de binnenzijde te plakken, zitten ze niet in de weg.
  • Door de UV-bescherming van de ruit blijven de kleuren van de stickers langer goed.
  • De stickers zijn vandalisme-bestendig doordat ze aan de binnenzijde van de ruiten zitten.

Indien u de stickers aan de binnenzijde wilt plakken, kies dan bij het materiaal voor transparant vinyl en bij de drukkleuren voor full-colour + (dek)wit.

Alternatief: aan de buitenzijde plakken

Een voordeel van plakken aan de buitenzijde is dat de stickers beter zichtbaar zijn. Indien u daarom juist wel stickers aan de buitenzijde van ramen wilt plakken, dan kunt u kiezen uit wit of transparant stickermateriaal.

Uw bestelling

U hoeft het ontwerp pas na het plaatsen van de bestelling aan te leveren. U ontvangt een gratis drukproef per e-mail ter goedkeuring. Levertijd (na goedkeuring) maximaal 4 werkdagen. Bekijk de aanleverspecificaties .