Gratis proefpakketSnelle leveringISO 9001 GecertificeerdA-merk materialen70 jaar ervaring

Wijnetiketten | Wijnlabels

Verras uw vrienden, familie of zakenrelaties met een fles wijn met een door u te bepalen, persoonlijk wijnetiket. Wij leveren ze als in full-colour bedrukte, waterbestendige vinylstickers, in iedere door u gewenste vorm en formaat!

Uniek! Op ieder etiket een andere naam

Maak de wijnetiketten helemaal persoonlijk door op ieder etiket de naam van de ontvanger te laten drukken. Zo maakt u beslist een blijvende indruk!

Voorbeeld-ontwerpen om inspiratie op te doen

Wij hebben diverse voorbeelden voor u ontworpen. U kunt deze ontwerpen gebruiken bij uw bestelling (vermeld dit bij punt 6). Wij passen het ontwerp dan voor u aan met uw gegevens. U kunt echter ook zelf een ontwerp aanleveren.

Wijnflessen zonder etiket bestellen

U kunt de etiketten over bestaande wijnetiketten plakken (bestel ze dan in een net wat grotere maat), maar mooier is het wanneer u de bestaande etiketten eerst even losweekt of wijnflessen zonder etiket bij uw wijnhandelaar bestelt.

Uw bestelling

U hoeft het ontwerp pas na het plaatsen van de bestelling aan te leveren. U ontvangt een gratis drukproef per e-mail ter goedkeuring. Levertijd (na goedkeuring) maximaal 4 werkdagen. Bekijk de aanleverspecificaties .